fbpx

Pakketten

De voordelen van glasvezel zijn oneindig, denk hierbij aan een veel hogere internetsnelheid, de stabiliteit en kwaliteit van het netwerk. Glasvezel biedt de mogelijkheid om in korte tijd grote hoeveelheden data te verspreiden, dit in tegenstelling tot ADSL en de kabel. Gezien de technologische ontwikkelingen in het alledaagse leven, is het een feit dat glasvezel het netwerk van de nabije toekomst wordt.

Glasvezel is niet alleen het netwerk van de toekomst, ook nu zijn er al meer dan genoeg redenen om over te stappen. Want je kunt flink besparen op je abonnementskosten wanneer je overstapt op de diensten van Breedband Helmond! Wij regelen gratis de overstap.

Overstappen lastig?

Niet bij Breedband Helmond! Je huidige abonnement zeggen wij kosteloos voor je op en onze monteur installeert de diensten bij jou thuis. Dus stap vandaag nog over op de betrouwbare en hoogwaardige diensten van Breedband Helmond en je zult zien dat je nooit meer een andere provider wil!

Combineer vast en mobiel voor nog meer voordeel!

Breedband Helmond biedt in samenwerking met T-Mobile mobiele abonnementen aan. Combineer onze glasvezel diensten en de mobiele T-Mobile abonnementen van Breedband Helmond voor nog meer voordeel! Korting op je mobiel tot €5,00 per maand en nog extra voordeel om uit te kiezen op je vaste aansluiting! Onze mobiele abonnementen. 

  Samenstellen voordeel Samenstellen populair Samenstellen allin Samenstellen premium
4 pakketten overzicht actie t Hout 01
  Samenstellen voordeel Samenstellen populair Samenstellen allin Samenstellen premium
  internet voordeel internet populair internet allin internet premium

opties

Voorwaarden pakketten

 • Actie 3 maanden vanaf €19,- alleen van toepassing in Mierlo Hout. Internet only heb je al vanaf €9,- per maand!
 • Wijken Dierdonk, Stiphout, Rijpelberg, Brouwhuis, Warande en Helmond Noord kunnen 6 maanden gratis gebruik maken van Ziggo Sport Totaal. Vergeet dit niet aan te vinken bij je bestelling.
 • Bestaande leden kunnen gebruik maken van de loyaliteitskorting
 • Eénmalige activatiekosten Breedband Helmond bedragen €39,-
 • Eénmalige aansluitkosten Glasvezel Helmond voor woningen waar nog géén glasvezel aangesloten is €198,-
 • Bewoners van Mierlo Hout kunnen zich nog inschrijven zonder aanlegkostenkosten van €198,-
 • Bewoners van Helmond Noord, Warande en Dierdonk kunnen zich tot het einde van de graafwerkzaamheden aanmelden zonder aanlegkosten van €198,-
 • Premium pakket voorwaarden:
  • Het Premium pakket kan niet naar beneden bijgesteld worden tijdens het eerste jaar.
  • Access point blijft eigendom van Breedband Helmond

* Bij de hoogste snelheid ben je zéér afhankelijk van je eigen apparatuur. Denk aan netwerkkaart, switch, harddisk, processor enz. Op de hoogste snelheid kunnen wij geen garanties geven omdat je eigen apparatuur hierin bepalend is.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2020 - Breedband Helmond