fbpx

Pakketten banner

Pakketten

De voordelen van glasvezel zijn oneindig, denk hierbij aan een veel hogere internetsnelheid, de stabiliteit en kwaliteit van het netwerk. Glasvezel biedt de mogelijkheid om in korte tijd grote hoeveelheden data te verspreiden, dit in tegenstelling tot ADSL en de kabel. Gezien de technologische ontwikkelingen in het alledaagse leven, is het een feit dat glasvezel het netwerk van de nabije toekomst wordt.

Glasvezel is niet alleen het netwerk van de toekomst, ook nu zijn er al meer dan genoeg redenen om over te stappen. Zo zijn tot en met 30 april de aanlegkosten gratis en kun je flink besparen op je abonnementskosten wanneer je overstapt op de diensten van Breedband Helmond! Wij regelen gratis de overstap

Overstappen lastig?

Niet bij Breedband Helmond! Je huidige abonnement zeggen wij kosteloos voor je op en onze monteur installeert de diensten bij jou thuis. Dus stap vandaag nog over op de betrouwbare en hoogwaardige diensten van Breedband Helmond en je zult zien dat je nooit meer een andere provider wil!

Pakketten overzicht 6 maanden
  prices sliced 42a prices sliced 43a prices sliced 44a
  prices sliced 45a prices sliced 46a prices sliced 47a

opties

Voorwaarden pakketten

  • Actiekorting geldt alleen voor nieuwe leden van Breedband Helmond.
  • Bestaande leden kunnen gebruik maken van de loyaliteitskorting.
  • Eénmalige activatiekosten Breedband Helmond bedragen €39,-
  • Eénmalige aansluitkosten Glasvezel Helmond voor woningen waar nog geen glasvezel aangesloten is €198,-
  • Tot en met 30 april 2019 geen aansluitkosten van Glasvezel Helmond voor de wijken Helmond Noord, Warande, Rijpelberg en Brouwhuis.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond