ID

Zender van de maand

In oktober en november staat Investigation Discovery centraal als zender van de maand dat wordt weer griezelen bij Investigation Discovery. 

Dat betekent dat de geesten in de nachtelijke uurtjes weer rondwaren op je beeldscherm. Zoals in The Dead Files waarbij medium Amy Allan en voormalig moorddetective Steve DiSchiavi samen op zoek gaan naar de griezeligste geesten die huiseigenaren de stuipen op het lijf jagen. Amy zegt dode mensen te kunnen zien en met ze te kunnen praten. Ze gaat ’s nachts op zoek naar de geesten en hoopt zo rust te kunnen brengen in deze ware spookhuizen.

Nick Groff en Katrina Weidman pakken het in Paranormal Lockdown helemaal extreem aan. De paranormale onderzoekers laten zich maar liefst 72 uur opsluiten op een locatie waar het wemelt van de mysterieuze geestverschijningen. Kunnen zij in die drie etmalen de geesten opsporen en de eigenaren daarna geruststellen? Ghostober is vanaf maandag 1 oktober tot en met woensdag 31 oktober elke werkdag om 00:00 uur en 1.00 uur te zien op Investigation Discovery. De programmering tijdens Ghostober:

 

The Dead Files

Het leek zo’n mooi project toen de Amerikaan Michael Rollins een oud resort op Jamaica overnam van zijn vader John. Maar sinds hij er drie jaar geleden met zijn familie introk, lijkt het gebouw bezeten van geesten – zeker toen ze begonnen met een nachtelijke rondleiding voor de gasten. Zo erg dat zijn personeel doodsbang is, gasten gillend wegvluchten en zelfs zijn eigen dochter geen oog meer dicht doet sinds ze het gezicht van een geest voor het raam zag. Voor Michael de reden om de hulp in te roepen van medium Amy Allan en voormalig moorddetective Steve DiSchiavi die hun krachten gebundeld hebben om geesten op te sporen op locaties in en buiten Amerika. In de nieuwe serie Dead Files zien we hoe deze twee spokenjagers te werk gaan. Terwijl Steve de historie van deze voormalige plantagewoning onderzoekt – waarbij hij op enkele gruwelijke details stuit – trekt Amy de stoute schoenen aan door ’s nachts de woning te bezoeken om in gesprek te treden met de overleden personen die er waarschijnlijk nog rondwaren. Kunnen zij de geesten opsporen en een oplossing bieden voor de doodsbange huiseigenaren? Te zien vanaf maandag 1 oktober t/m woensdag 31 oktober om 00:00 uur

 

Paranormal Lockdown

Hoe kom je er echt achter of er geesten rondwaren in een woning of gebouw? Paranormale onderzoekers Nick Groff en Katrina Weidman kiezen daarvoor een heel opmerkelijke manier: ze laten zichzelf 72 uur opsluiten tussen de geesten. Tijdens deze drie spannende etmalen proberen ze de geesten uit hun tent te lokken en hun sporen vast te leggen met speciale opnameapparatuur. Zo gaan ze in het nieuwe seizoen van Paranormal Lockdown op bezoek bij het oudste resort van Amerika: Old Sweet Springs in West-Virginia. Dit resort werd al in 1795 gebouwd en kende daarna nog vele andere bestemmingen, onder meer als sanatorium en als laatste rustplek voor ouderen. Maar de eeuwenoude waterbronnen vormden ver voor die tijd ook al een aantrekkingskracht op de oorspronkelijke bewoners van Amerika die het water spirituele krachten toedichtten. Al decennia zijn er in dit vervallen pand meldingen van geestverschijningen en onverklaarbare geluiden. De nieuwe eigenaar wil graag van Nick en Katrina weten wat er zich precies afspeelt. Kunnen zij tijdens hun 72-urige opsluiting het spookachtige mysterie ontrafelen? Te zien vanaf maandag 1 oktober t/m vrijdag 12 oktober om 1:00 uur

 

Paranormal Lockdown UK

De Amerikaanse paranormale onderzoekers Nick Groff en Katrina Weidman reizen af naar Groot-Brittannië om ook hier enkele opmerkelijke woningen en gebouwen te onderzoeken op de mogelijke aanwezigheid van geesten. Zo duiken ze onder meer de ondergrondse gangen in van de Drakelow Tunnels, een immens tunnelstelsel dat gebouwd werd als ondergrondse militaire fabriek in de Tweede Wereldoorlog. Maar ruim 75 jaar later wordt de beheerder van het complex regelmatig opgeschrikt door griezelige geluiden en zelfs schimmige geestverschijningen. Hij werd zelfs eens omvergetrokken toen hij op een ladder stond, waarna hij zijn been brak. Beeldt hij zich dit allemaal in of waren er inderdaad geesten rond in dit pikdonkere complex van kilometers aan gangen? In Paranormal Lockdown UK laten Nick en Katrina zich 72 uur opsluiten, los van elkaar. Wat ze ontdekken is zelfs voor de ervaren onderzoekers een grote verrassing. Te zien vanaf maandag 15 oktober t/m vrijdag 26 oktober om 1:00 uur Ghostober is vanaf maandag 1 oktober tot en met woensdag 31 oktober elke werkdag om 00:00 uur 1:00 uur te zien op Investigation Discovery.

De hele maand kijk je Investigation Discovery gratis op het bonuskanaal 999. Mocht je geen toegang hebben tot de zender dan adviseren wij je om de mediabox eventjes stroomloos te maken.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond