fbpx

telefoon

Telefonie

In contact blijven met de mensen die je dierbaar zijn is voor jou net zo belangrijk als voor ons. Daarom kunnen wij ons voorstellen dat je regelmatig gebruik maakt van de vaste telefoon. Door het bieden van verschillende belbundels kun jij je telefonie uitgaven in de gaten houden.

Breedband Helmond communiceert altijd transparant over de voorwaarden van onze bundels. Wij zeggen niet dat je “onbeperkt” kan bellen om vervolgens in de kleine lettertjes een fair use policy op te nemen. Bij Breedband Helmond weet je altijd wat je krijgt!

 

Telefonie basis

Met telefonie basis kun je tegen een scherp tarief van €0,11 per minuut bellen (met een starttarief van €0,11) naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bel je meer dan anderhalf uur per maand met de vaste telefoon? Dan is één van onderstaande bundels wellicht een goede optie.

 

Goedkope belbundels

Als je regelmatig aan de telefoon hangt dan wil je niet bang zijn voor een hoge telefoonrekening. Neem een belbundel die bij je past en je belt voordelig voor een vast bedrag per maand. Als de bundel op is dan betaal je altijd het reguliere tarief in plaats van een duur buitenbundel tarief. 

Breedband Helmond biedt 2 belbundels:

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond