fbpx

nieuwe wijken

Glasvezel voor iedereen!

De gemeente Helmond gaat er samen met e-Quest voor zorgen dat heel Helmond wordt voorzien van glasvezel. Uiterlijk 2021 moeten alle woningen aangesloten zijn op het netwerk van Glasvezel Helmond B.V..

Breedband Helmond heeft (als onderdeel van e-Quest) het glasvezelnetwerk in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis en Stiphout gerealiseerd.

Wist je trouwens dat meer dan 50% van de bewoners van Stiphout heeft gekozen voor glasvezel en de diensten van Breedband Helmond? Daar zijn we als Helmonds bedrijf natuurlijk heel erg trots op! Gelukkig houdt het daar niet op en kunnen nu ook andere wijken gebruik gaan maken van de diensten van Breedband Helmond.

 

Bewoners van Helmond West kunnen zich aanmelden!

De bewoners van Helmond West kunnen zich tot 1 oktober 2020 aanmelden voor glasvezel. Als minimaal 25% van de inwoners van de wijk meedoet, wordt ook hier het glasvezelnetwerk aangelegd.

Indien je pas later de keus maakt voor een abonnement over glasvezel dan betaal je éénmalig minimaal €198,00 voor de aanleg van de glasvezel naar je woning toe aan Glasvezel Helmond. 

Laten we er samen voor zorgen dat de bewoners van Helmond West ook glasvezel krijgen.

 

Status wijken

Hieronder vind je een compleet overzicht van alle wijken in Helmond. Momenteel is het mogelijk om direct gebruik te maken van de diensten van Breedband Helmond in 3 wijken: Brouwhuis, Rijpelberg en Stiphout. Helmond Noord en Warande worden dit jaar nog aangesloten, Dierdonk volgt volgend jaar.

 

Helmond Noord en Warande

In deze twee wijken is het grootste gedeelte van de bewoners die zich hebben aangemeld voor een abonnement aangesloten. Wij werken er hard aan om iedereen zo snel mogelijk op onze diensten aan te sluiten. Zodra je woning gereed gemeld wordt bij ons krijg je een uitnodiging via de mail om een afspraak in te plannen voor de installatie. Hou je mail dus goed in de gaten!

Dierdonk

De werkzaamheden in deze wijk vinden al een aantal maanden plaats, een groot gedeelte van de bewoners heeft zelfs al glasvezel in de woning. Echter is het zo dat de wijkcentrale in Dierdonk nog niet gereed is waardoor wij geen klanten kunnen aansluiten. Zodra wij aansluitingen kunnen realiseren zullen we iedereen via de mail informeren.

Mierlo Hout

De werkzaamheden in Mierlo Hout beginnen voorzichtig opgestart te worden. Het is de verwachting dat wij vanaf eind dit jaar de eerste klanten kunnen gaan aansluiten in Mierlo Hout.


Helmond West

De bewoners van Helmond West kunnen zich tot 15 juni 2020 aanmelden voor een abonnement. Indien 25% van de wijk zich aanmeldt voor een abonnement dan zal ook deze wijk vanaf volgend jaar gebruik kunnen maken van glasvezel.

 

De meest actuele informatie over de voortgang van het project vind je op de website van Glasvezel Helmond.

Andere wijken

Glasvezel Helmond stelt geen planning beschikbaar voor andere wijken. Ook wij zijn niet op de hoogte van de volgorde van de wijken en wanneer deze aangesloten zullen worden.

Wij adviseren om je gegevens achter te laten zodat we direct contact met je kunnen opnemen als jouw wijk aan de beurt is. 

 

Wijken met glasvezel waar je direct lid kan worden

 • Brouwhuis
 • Rijpelberg
 • Stiphout

Wijk waar momenteel een vraagbundeling plaats vindt

 • Helmond West

Wijken waar de vraagbundeling afgelopen is

 • Helmond Noord
 • Warande 
 • Dierdonk
 • Mierlo Hout

Wijken waar glasvezel ligt van Reggefiber (daar kunnen wij geen diensten leveren)

 • Brandevoort 

Wijken waar nog geen glasvezel ligt en waar nog geen planning van bekend is

 • Binnenstad
 • Helmond Oost

 

 

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2021 - Breedband Helmond