fbpx

verhuizen

Verhuizen

Je verhuizing heb je heel snel geregeld bij Breedband Helmond. Stuur een mailtje naar  met je klantgegevens en het nieuwe adres en wij zorgen ervoor dat je verhuizing vlot verloopt.

Houd er rekening mee dat een verhuizing minimaal een maand van te voren doorgegeven moet worden. Zodoende hebben wij voldoende tijd om alles gereed te zetten en een afspraak in te plannen voor de aanleg van het glasvezel (indien nodig).

Als verhuizingen niet tijdig doorgegeven worden kunnen wij niet garanderen dat diensten op tijd overgezet kunnen worden. 

De kosten van een verhuizing bedragen éénmalig €35,00.

 

Verhuizing buiten verzorgingsgebied Breedband Helmond

Indien je gaat verhuizen naar een woning die niet in het verzorgingsgebied ligt van Breeband Helmond dan kunnen wij helaas onze diensten niet meer aan je leveren. Indien de looptijd van je contract al verlopen is geldt de wettelijke maand opzegtermijn.

Als de einddatum van het contract nog niet bereikt is vragen we je om een bewijsje te leveren van de verhuizing, dit kan bijvoorbeeld een bewijs van inschrijving bij de gemeente zijn. In dit geval geldt ook een maand opzegtermijn, maar hoef jij je contract niet uit te dienen.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond