fbpx

nieuwe wijken

Glasvezel voor iedereen!

De gemeente Helmond gaat er samen met e-Quest voor zorgen dat heel Helmond wordt voorzien van glasvezel. Uiterlijk 2021 moeten alle woningen aangesloten zijn op het netwerk van Glasvezel Helmond B.V..

Breedband Helmond heeft (als onderdeel van e-Quest) het glasvezelnetwerk in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis en Stiphout gerealiseerd.

Wist je trouwens dat meer dan 50% van de bewoners van Stiphout heeft gekozen voor glasvezel en de diensten van Breedband Helmond? Daar zijn we als Helmonds bedrijf natuurlijk heel erg trots op! Gelukkig houdt het daar niet op en kunnen nu ook andere wijken gebruik gaan maken van de diensten van Breedband Helmond.

 

Bewoners van Mierlo Hout kunnen zich aanmelden!

De vraagbundeling in Mierlo Hout is afgelopen en helaas is het minimale aantal aanmeldingen niet behaald. We zijn echter wel dichtbij!

De bewoners van 't Hout hebben nu de mogelijkheid zich alsnog kosteloos in te schrijven voor de diensten van Breedband Helmond over glasvezel.  Aanmelden kan tot en met 2 februari 2020! 

Indien je pas later de keus maakt voor een abonnement over glasvezel dan betaal je éénmalig minimaal €198,00 voor de aanleg van de glasvezel naar je woning toe. 

Laten we er samen voor zorgen dat de bewoners van Mierlo Hout ook glasvezel krijgen. Het zal toch niet zo zijn dat Mierlo Hout de enige wijk is waar geen glasvezel ligt?

 

Status wijken

Hieronder vind je een compleet overzicht van alle wijken in Helmond. Momenteel is het mogelijk om direct gebruik te maken van de diensten van Breedband Helmond in 3 wijken: Brouwhuis, Rijpelberg en Stiphout. Helmond Noord en Warande worden dit jaar nog aangesloten, Dierdonk volgt volgend jaar.

Op dit moment is het mogelijk om zonder meerkosten een glasvezelverbinding te krijgen in Mierlo Hout. Schrijf je dus snel in vóór 2 februari 2020. 

 

Helmond Noord en Warande

Op dit moment zijn wij bezig met het aansluiten van leden in Helmond Noord en Warande.

 

Dierdonk

Info van Glasvezel Helmond:

Schouwing (aannemer komt langs bij mensen die een abonnement hebben afgesloten om te bekijken waar en hoe de glasvezel in de woning kan worden gebracht): vanaf 23 september.

Graafwerkzaamheden in de wijk en aansluiten woningen (voor mensen die een abonnement hebben afgesloten): december 2019 tot en met februari 2020.

 

Andere wijken

Glasvezel Helmond stelt geen planning beschikbaar voor andere wijken. Ook wij zijn niet op de hoogte van de volgorde van de wijken en wanneer deze aangesloten zullen worden.

Wij adviseren om je gegevens achter te laten zodat we direct contact met je kunnen opnemen als jouw wijk aan de beurt is. 

 

Wijken met glasvezel waar je direct lid kan worden

 • Brouwhuis
 • Rijpelberg
 • Stiphout

Wijk waar momenteel een vraagbundeling plaats vindt

 • Mierlo Hout

Wijken waar de vraagbundeling afgelopen is

 • Helmond Noord
 • Warande 
 • Dierdonk

Wijken waar glasvezel ligt van Reggefiber (daar kunnen wij geen diensten leveren)

 • Brandevoort 

Wijken waar nog geen glasvezel ligt en waar nog geen planning van bekend is

 • Binnenstad
 • Helmond Oost
 • Helmond West

 

Wil je graag op de hoogte gebracht worden als de planning van jouw wijk bekend is? Laat dan hieronder je gegevens achter.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2020 - Breedband Helmond