fbpx

Freeview Ziggo Sport Select

6-8-2019

Gaat Ajax zich plaatsen voor de volgende rond van de Champions League? Vandaag kijk je gratis naar Ziggo Sport Select op kanaal 265.

Tip: Zie je alleen een zwart beeld? Haal dan even je mediabox kort van de stroom.

Prijsaanpassing 2019

12-06-2019

Breedband Helmond is trots om al bijna 7 jaar lang internet, TV en telefonie diensten te mogen leveren in Helmond. Trots zijn we tevens op het feit dat we tot op heden prijsaanpassingen hebben kunnen voorkomen in onze oude en bestaande pakketten. Echter is Breedband Helmond voor het eerst in 7 jaar tijd nu ook genoodzaakt een tariefsaanpassing door te voeren. Graag nemen wij u mee in onze beweegredenen.

De inkoopprijzen van diverse componenten zijn drastisch gestegen de afgelopen jaren. Neem bijvoorbeeld de stijging van de content rechten aan televisiezenders. Jarenlang hebben wij deze kosten gedragen als Breedband Helmond, echter is dat helaas niet meer mogelijk. Veel consumenten hebben de behoefte om “a la carte” zenders af te nemen: alleen betalen voor de zenders die u kijkt. Echter is de praktijk dat de kosten voor de consument daardoor nog hoger zijn, doordat een kleine groep de volledige lasten draagt.

Daarnaast zien we dat het gebruik van de vaste telefoon daalt door de mobiele telefoon waar vaak onbeperkt bellen inbegrepen is. Dit heeft tot gevolg dat de telefoniedienst niet meer gratis is, maar een optie wordt van €2,00 per maand. De telefonietarieven worden hierdoor ook aangepast. U kunt er natuurlijk voor kiezen om telefonie te laten vervallen.

Tevens blijven wij investeren in onze dienstverlening om uw verwachting te overtreffen. Onze klantvriendelijkheid wordt jaarlijks goed beoordeeld en we willen ervoor zorgen dat we u nu en in de toekomst snel en vakkundig kunnen helpen.

Ondanks dat Breedband Helmond de prijzen niet jaarlijks aanpast, zoals onze concurrenten, betreuren wij dit besluit natuurlijk. Echter hebben wij hierin geen keus door bovengenoemde redenen en hopen we dat u begrip heeft voor dit besluit.

Vanwege deze prijsverhoging bent u tot 1 augustus 2019 contractvrij. Tot 1 augustus 2019 kunt u kosteloos het abonnement opzeggen, ook al zit u nog in een jaarcontract. 

Al onze klanten waar bovenstaande van toepassing is krijgen een persoonlijke mail in verband met deze wijziging.

 

Pakket Oude prijs Nieuwe prijs
Voordeel pakket € 47,50 € 49,50
Populair pakket € 62,50 € 62,50
All-in pakket € 79,00 € 79,00
Telefonie lijn Gratis € 2,00
Telefonie tarieven Bellen naar vast € 0,09  Bellen naar vast € 0,11
  Bellen naar mobiel € 0,09 Bellen naar mobiel € 0,11
  Starttarief €0,10 Starttarief €0,11

 

 

Heeft u nog een oud pakket? Klik dan hier voor een overzicht.

Gratis upgrade voor het All-in pakket

03-01-2019

Untitled design 24

In december zijn de All-in pakketten, die standaard werden aangeboden met 500 Mbit internet, omgezet naar een internetsnelheid van 1.000 Mbit! Als bestaand lid krijg je van ons een gratis upgrade naar 1.000Mbit als je gebruik maakt van het All-in pakket. Dit betekent dat je nu twee keer zo snel bestanden kan up- en downloaden! Wil jij ook gebruik maken van 1.000 Mbit internet? Stap dan nu over naar het All-in pakket!

Update Helmond Noord en Warande

02-01-2019

 Winkelcentrum de Bus

Na een periode van ruim drie maanden is er een einde gekomen aan de vraagbundelingsperiode. We heten onze nieuwe leden uit Helmond-Noord en Warande dan ook van harte welkom bij Breedband Helmond.

De vorderingen met betrekking tot de verdere aanleg van het glasvezelnetwerk liggen in handen van Glasvezel Helmond. Het blijft de verwachting dat de graafwerkzaamheden in april van start kunnen gaan.

In welke wijk wordt gestart is nog niet bekend gemaakt. Zodra wij meer weten over de planning van Glasvezel Helmond zullen wij iedereen informeren. 

Nieuwe mediabox beschikbaar

01-01-2019

Arris

Breedband Helmond stelt voor al haar leden een nieuwe mediabox beschikbaar. Sommige leden maken er al een tijdje gebruik van en hun ervaring is heel erg goed gebleken. Deze nieuwe mediabox is sneller dan zijn voorganger. 

Wie nog beschikt over de vierkante mediabox, de Entone Kamai 510, kan deze omruilen tegen de Arris VIP 4302. Zie de sticker aan de onderzijde van de mediabox voor het type. Om optimaal gebruik te kunnen maken van BBH TV is het aan te raden om de mediabox om te ruilen.

Dit kan maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur, op de Schootensedreef 26 in Helmond. Bij het inleveren van de oude Entone mediabox, adapter en afstandsbediening ontvang je kosteloos een nieuwe mediabox van ons. 

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2020 - Breedband Helmond