fbpx

Warande

Overstappen

Heb jij al televisie, internet en telefonie diensten? En wil je overstappen naar Breedband Helmond? Lees dan snel verder, want wij helpen jou met de zogeloze overstap.

 

Wanneer kan ik gebruik maken van de diensten van Breedband Helmond?

Het is de verwachting dat de graafwerkzaamheden in januari beginnen. Wanneer wij de eerste bewoners kunnen aansluiten is nog even de vraag en afhankelijk van Glasvezel Helmond. Wij verwachten dat we vanaf april kunnen starten met het leveren van diensten bij de eerste bewoners die zich aangemeld hebben.

Wij zullen je tijdig informeren over de voortgang van het project en de datum waarop je aangesloten gaat worden op de diensten van Breedband Helmond. Het mooiste is dat je daar zelf (zo goed als) niets voor hoeft te doen. Wij verzorgen namelijk een uitgebreide basis installatie zodat je televisie, internet en telefonie werken voordat wij gaan.

 

Gratis installatie

Nadat de glasvezelkabel in de woning is aangelegd komt er een monteur op afspraak langs om de installatie in huis te verzorgen. De diensten worden volledig werkend opgeleverd zodat je direct en zonder problemen gebruik kan maken van onze diensten.

Meer informatie over de gratis basisinstallatie vind je hier.

 

Meenemen van huidig telefoonnummer

Als je ervoor kiest om gebruik te maken van telefonie dan wil je natuurlijk dat je telefoonnummer behouden blijft. Bij de aanmelding geef je op dat je het telefoonnummer (of nummers) mee wil nemen naar Breedband Helmond en wij regelen de rest. Zo eenvoudig is het.

 

Meenemen van e-mail adres

De meest gestelde vraag die wij krijgen gaat over het e-mailadres. Wat gebeurt er met mijn e-mail adres als ik overstap naar Breedband Helmond? Dat is enigszins afhankelijk van het e-mail adres wat je gebruikt.

Provider e-mail adres

Gebruik je een e-mail adres wat je van je huidige provider gekregen hebt (zoals @upcmail.nl, @ziggo.nl, @kpnmail.nl) dan zal deze komen te vervallen bij een overstap. Echter helpt Breedband Helmond hiermee. Vanaf het moment dat jij je aanmeldt bij ons krijg je een nieuw e-mailadres. Je hebt dan nog ongeveer 4-6 maanden om iedereen op de hoogte te brengen van de verandering. Het bestaande e-mailadres kan tot de aansluiting natuurlijk ook gewoon gebruikt worden. In ons informatiecentrum in het centrum van Helmond leggen wij je dit stap voor stap uit.

Melding instellen in e-mail programma

Om het nog makkelijker te maken kun je in je mailprogramma instellen dat elk mailtje wat binnenkomt op het oude e-mailadres direct de melding krijgt dat het e-mailadres veranderd is. Zo weet iedereen direct dat ze het e-mailadres moeten aanpassen in hun adresboek. Vanwege de lange periode tussen aanmelding en aansluiting heb je meer dan voldoende tijd (4-6 maanden) om iedereen op de hoogte te brengen van de wijziging van het e-mailadres.

Algemeen e-mailadres

Gebruik je een algemeen e-mail adres zoals Gmail, Hotmail, Live of Outlook dan verandert er niets. Dit e-mailadres is niet gebonden aan de provider en blijft na de overstap precies zo functioneren als voorheen.

 

Opzeggen oude provider

Breedband Helmond kan het contract bij de oude provider opzeggen. Dit doen wij in samenwerking met de Overstapservice. Dankzij de Overstapservice zit je geen dag zonder diensten en betaal je nooit dubbel. Dat is nou service!

 

Hoef ik dan echt helemaal niets zelf te doen?

Nee eigenlijk niet. Het enige wat je kan doen is onze monteurs een kop koffie aanbieden, daar worden ze wel blij van!

 

 

Ja ik wil glasvezel

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond