fbpx

contractovername

Contractovername

Indien je een contract wil (laten) overnemen dan is het nodig om het contractovername formulier door beide partijen in te laten vullen. Hieronder kun je het formulier downloaden en vind je de voorwaarden van een contractovername.

 

Het ingevulde formulier kan gemaild worden naar  

 

Voorwaarden contractovername

1. Door ondertekening van dit formulier gaat u akkoord met de contractovername zoals u deze op het formulier heeft aangegeven.

2. Breedband Helmond B.V. behoudt zich het recht voor, zonder opgaaf van reden, het verzoek tot contractovername af te wijzen. Zowel Huidige als Nieuwe contractant zullen hiervan schriftelijk op de hoogte gesteld worden.

3. Op deze overeenkomst zijn de algemene voorwaarden van Breedband Helmond B.V., van toepassing. Deze zijn toegevoegd aan dit contractovername formulier. Door ondertekening bevestigt u hiermee in te stemmen.

4. Bij contractovername dient het gehele contract overgenomen te worden, inclusief eventuele openstaande posten en de terug te ontvangen borg bij beëindiging van het contract. Indien de Nieuwe contractant één of meerdere diensten niet wil overnemen, dan dienen deze eerste (met inachtneming Algemene Voorwaarden) door de Huidige contractant te worden beëindigd, alvorens een verzoek tot contractovername te doen.

5. De contractovername is pas officieel zodra Breedband Helmond B.V. hiermee heeft ingestemd. Indien Breedband Helmond B.V. akkoord gaat met de contractovername zullen zowel Huidige als Nieuwe contractant hiervan een bevestiging ontvangen.

6. Kosten voor een contractovername bedragen €39,00.

 

Klik hier om het contractovername formulier te downloaden.

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2024 - Breedband Helmond