fbpx

film1 nieuwlogo

Film1

Soms overtreft de sequel het origineel. Maak vandaag kennis met een groter en beter Film1!

 

MegaWeekends

Film1 verandert jouw gewone weekend in een MegaWeekend met iedere vrijdag, zaterdag en zondag de grootste premières en belangrijkste films. Zo zie in je in september en oktober absolute toppers zoals The Martian met Matt Damon, Quentin Tarantino's The Hateful Eight, de nieuwste James Bond-film Spectre, Jennifer Lawrence in The Hunger Games: Mockingjay - Part 2, de boksfilm Creed met Sylvester Stallone als de legendarische Rocky en natuurlijk Nederlandse bioscoopknallers zoals Fashion Chicks en Bon Bini Holland.

Nieuwe huisstijl en verbeterde kanalen

Film1 Premiere

Op ons etalagekanaal Film1 Premiere kijk je het nieuwste en beste wat er op filmgebied te krijgen is. Tijdens onze nieuwe MegaWeekends vertonen we de grootste bioscoophits en geweldige familiefilms uit onze enorme catalogus aan Hollywood-blockbusters. De leukste en beste films voor jong en oud zie je bij Film1 Premiere.

 

Film1 Action

Hier komen de liefhebbers van bloedstollende achtervolgingen, zenuwslopende thrillers, angstaanjagende horror, spannende mysteries en duizelingwekkende sciencefiction ruimschoots aan hun trekken. Voor een avond vol spanning en sensatie kies je voor Film1 Action.

 

Film1 Family

Ons nieuwe familiekanaal Film1 Family biedt exact wat je van dit kanaal zou verwachten; entertainment, animatie, komedie en feelgoodfilms voor het hele gezin. We hebben de programmering zo aangepast dat komedie- en dramafilms voor een oudere doelgroep vanaf 20:30 uur worden uitgezonden. Zo kun je overdag met een gerust hart de jonge kinderen laten genieten van ons aanbod en 's avonds samen met de wat oudere kinderen kijken naar een gezellige familiefilm. Buitenlandse animatiefilms voor de jongere doelgroep zijn nagesynchroniseerd, terwijl animatiefilms voor oudere kinderen ondertiteld zijn. (vervangt Film1 Comedy & Kids)

 

Film1 Drama

Het nieuwe Film1 Drama kanaal is ideaal voor liefhebbers van romantiek. Van drama tot romkoms en filmhuisfilms, biedt dit kanaal een breed aanbod van films om ieders emotie te prikkelen. En voor wie op zoek is naar een nieuwe verslaving; Film1 Drama zendt de meest meeslepende series uit, waarbij je niet kunt wachten tot de volgende aflevering. (vervangt Film1 Spotlight)

 

Film1 GO

Breedband Helmond is er trots op om als enige kleine provider Film1 GO aan te kunnen bieden aan onze klanten. Met Film1 Go kijk je alle films van Film1 op je laptop, tablet en mobiele telefoon. Zo kun je altijd on demand films kijken waar je maar wil! Film1 GO is een gratis dienst bij het abonnement van Film1.

 

Film1 Highlights en Premières 

Iedere maand zijn er bij Film1 nieuwe films beschikbaar. Kies je voor het All-in pakket van Breedband Helmond, dan zit Film1 hier standaard bij inbegrepen. Zo mis je nooit meer de leukste Film1 highlights en premières!

 

Film1 bestellen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0492 - 780 783 (gratis nummer voor klanten) en kies voor optie 3. Je kunt ook een e-mail sturen naar  met de postcode, huisnummer en achternaam. 

 

Wat grote kleine lettertjes van Film1
  • Kosten €15,- per maand.
  • Film1 is een maandelijks op te zeggen module
  • Voor kleine modules geldt een opzegtermijn van een maand

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2020 - Breedband Helmond