fbpx

ESPN compleet banner

ESPN Compleet

ESPN is het sportkanaal van Nederland. De zenders binnen ESPN Eredivisie en ESPN International brengen je elke dag het beste op nationaal en internationaal sportgebied.

 

ESPN Eredivisie
Op ESPN eredivisie kijk je met drie kanalen iedere speelronde naar alle Eredivisie wedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, de Tweede Divisie, Vrouwen Eredivisie en het KNVB Bekertoernooi.

Verder zie je de beste voetbalprogramma's en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag.
Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS.

 

ESPN International
Met ESPN International kijk je naar internationale topsport. Kijk met drie kanalen naar live internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en de UEFA Europa League.
Verder volg je live de verrichtingen van de Nederlanders in de Major League Soccer.

Maar ESPN International is meer dan voetbal. Kijk live naar mooie tennistoernooien uit de WTA Tour met de beste tennissers van de wereld. Bovendien kijk je op ESPN International naar grote Amerikaanse sportcompetities, met tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

 
De voordelen van ESPN Compleet

Internationaal topvoetbal uit de Bundesliga en UEFA Europa League
Voetbal uit Noord-Amerika: Major League Soccer
Toptennis uit de WTA Tour
Grote Amerikaanse sportcompetities als NFL, MLB en NHL
Op 3 kanalen

 
ESPN WATCH- gratis bij je abonnement

Als abonnee van ESPN heb je gratis toegang tot ESPN WATCH. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN WATCH heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma's van ESPN!

 

ESPN Compleet bestellen?

Neem contact op met onze klantenservice via 0492 - 780 783 (gratis nummer voor klanten) en kies voor optie 3. Je kunt ook een e-mail sturen naar met hierin de postcode, huisnummer en achternaam.

 

Wat grote kleine lettertjes van ESPN Compleet

Onderstaand de bijkomende kosten per pakket: 

  • €7,50 voor de pakketten Populair en All-in
  • €12,50 voor het pakket Voordeel
  • €24,75 per volledige maand in oude pakketten (van voor 13-7-2017)

*ESPN Compleet is een maandelijks op te zeggen module met een maand opzegtermijn

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2022 - Breedband Helmond