fbpx

Afbeelding1

Vraagbundeling

De gemeente Helmond gaat er samen met e-Quest voor zorgen dat heel Helmond wordt voorzien van glasvezel. Uiterlijk 2021 moeten alle woningen aangesloten zijn op het netwerk van Glasvezel Helmond B.V..

Breedband Helmond heeft (als onderdeel van e-Quest) het glasvezelnetwerk in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis en Stiphout gerealiseerd.

Wist je trouwens dat meer dan 50% van de bewoners van Stiphout heeft gekozen voor glasvezel en de diensten van Breedband Helmond? Daar zijn we als Helmonds bedrijf natuurlijk heel erg trots op! Gelukkig houdt het daar niet op en kunnen nu ook andere wijken gebruik gaan maken van de diensten van Breedband Helmond.

 

Helmond Noord, Warande maar ook Brouwhuis en Rijpelberg kunnen zich aanmelden!

In de wijken Helmond Noord en Warande wordt dit jaar glasvezel aangelegd. In Brouwhuis en Rijpelberg ligt al glasvezel, echter willen we ook de bewoners die nog geen toegang hebben tot glasvezelnetwerk de kans geven om zich kostenloos aan te sluiten. Aanmelden kan tot en met 30 april 2019! 

Indien je pas later de keus maakt voor een abonnement over glasvezel dan betaal je éénmalig minimaal €198,00 voor de aanleg van de glasvezel naar je woning toe. 

Na 30 april wordt geïnventariseerd wie zich aangemeld heeft voor een dienst en op basis van alle aanmeldingen gaat de aannemer van Glasvezel Helmond aan de slag. Zorg er voor dat jij ook aangesloten wordt door een abonnement af te nemen bij Breedband Helmond en voorkom dat je later met hoge kosten te maken krijgt.

 

Planning aansluiting

Het is de verwachting dat de graafwerkzaamheden in april beginnen. Wanneer wij de eerste bewoners kunnen aansluiten is nog even de vraag en afhankelijk van Glasvezel Helmond. Wij verwachten dat we vanaf april kunnen starten met het leveren van diensten bij de eerste bewoners die zich aangemeld hebben.

Wij zullen je tijdig informeren over de voortgang van het project en de datum waarop je aangesloten gaat worden op de diensten van Breedband Helmond. Het mooiste is dat je daar zelf (zo goed als) niets voor hoeft te doen. Wij verzorgen namelijk een uitgebreide basis installatie zodat je televisie, internet en telefonie werken voordat wij gaan.

 

Andere wijken

Glasvezel Helmond stelt geen planning beschikbaar voor andere wijken. Ook wij zijn niet op de hoogte van de volgorde van de wijken en wanneer deze aangesloten zullen worden.

Wij adviseren om je gegevens achter te laten zodat we direct contact met je kunnen opnemen als jouw wijk aan de beurt is.

Klik hier om naar de infopagina te gaan en je gegevens achter te laten. 

 

Ja ik wil glasvezel

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond