10vanBBH

De 10 van Breedband Helmond

Breedband Helmond biedt 10 mega populaire zenders in de TV Populair module die je nergens anders in een basis pakket vindt! Bij het samenstellen van de TV Populair module hebben we heel goed gekeken naar de wensen van onze klanten. 

Geniet van de beste zenders zonder bij te betalen!

 

Dit zijn de 10 van Breedband Helmond

1 amc

Maker van topseries zoals Breaking Bad, The Walking Dead, Mad Men, Fear the Walking Dead en nog veel meer!

Binnenkort de spectaculaire nieuwe miniserie The Night Manager met hoofdrollen voor Tom Hiddleston (Loki - The Avengers) en Hugh Laurie (Dr. House - House M.D.)!

 

Crime and Investigation logo

Crime and Investigation geeft jou de mogelijkheid om je te verdiepen in real life misdaadverhalen.

 

e entertainment

E! is dé zender voor het laatste nieuws uit Hollywood. Met showbizz nieuws, filmpremières, mode en specials over wereldsterren. Van de beste entertainmentnieuwtjes, roddels over beroemdheden en kijkjes achter de schermen: bij E! hoor je het als eerste. Daarnaast kun je ook genieten van exclusieve series zoals Keeping Up With the Kardashians, Just Jillian, I Am Cait, Hollywood Medium with Tyler Henry en WAGS.

 

nat geo wild

Nat Geo Wild is dé zender voor liefhebbers van wildlife. Naast de schoonheid van de planeet en het dierenrijk, komen ook de effecten van klimaatveranderingen en de kracht van de aarde aan bod.

 

dancedtrippin logo

Kijk op DanceTrippin naar de meest exlusieve festivals ter wereld en de beste DJ's! 24 uur per dag worden festivals en DJ sets uitgezonden van de lekkerste dance muziek!

 

1 BabyTV Logo R 2

BabyTV is de televisiezender voor baby’s en peuters. Overdag nemen leuke karakters zoals Pim & Pimba, Charlie & de Cijfers en de Cuddlies de allerkleinsten mee op ontdekkingsreis door de wereld en leren baby’s en peuters hun eerste woordjes en liedjes. ’s Avonds en 's nachts zorgen rustige muziek en langzaam bewegende beelden voor een rustige omgeving. De programma’s zijn gemaakt in samenwerking met psychologen en pedagogen. De programma’s zijn kort en worden niet onderbroken door reclame.

 

1 boomerang

Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment. Boomerang richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 7 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met populaire personages zoals Scooby-Doo, Garfield, Tom and Jerry en Looney Tunes.

 

1 logo officiel motorstv

De beste selectie internationale motor- en autosportevenementen vind je bij Motors TV! De zender voor iedereen die van racen houdt!

 

1036.1405279088

Wie kent het blad Playboy niet? De televisie zender van het wereldberoemde erotische merk.

 

MeidenvanHollandHard groot

Meiden van Holland brengt Nederlandse erotiek naar jou beeldscherm.

 

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond