fbpx

televisie breedbandhelmond

Nieuwe TV mogelijkheden

De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt om jullie van nog meer mooie TV mogelijkheden te voorzien. We naderen het einde van het project en gaan vanaf 1 september in fases nieuwe diensten introduceren. Lees er hier meer over.

 

Chromecast

Wij hebben goed geluisterd naar jullie wensen en een van de meest gevraagde functionaliteiten is Chromecast. We kunnen jullie blij maken want wij gaan streamen naar Chromecast ondersteunen! Het streamen naar Apple TV’s was al langer mogelijk, maar nu komt ook de streamingmogelijkheid van Google aan de beurt.

 

TV kijken op je PC of laptop

Daarnaast wordt het straks mogelijk om via de browser op je PC of laptop ook televisie te kijken. Door deze twee toevoegingen kun je op bijna elk scherm de diensten van Breedband Helmond gebruiken.

 

4K zenders

Zoals jullie weten staan wij voor kwaliteit en bieden wij altijd de hoogste beeldkwaliteit aan die mogelijk is. Er zijn ondertussen steeds meer 4K zenders beschikbaar en daar willen wij graag mee voorop lopen. Daarom starten wij met maar liefst 9 4K zenders in ons aanbod.

Een uniek aanbod wat geen enkele andere provider ons nadoet! Lees hier meer over onze nieuwe zenders.

 

Verbetering beeldkwaliteit opnames

We gaan van veel zenders de beeldkwaliteit van opnames verbeteren. Dat betekent dat jullie kijkervaring met het pauzeren van live uitzendingen, TV gemist, Begin gemist en opnemen een heel stuk zal verbeteren.

 

Daarnaast voeren we een groot aantal kleine verbeteringen door op zowel de mediabox als de apps. Via de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte!

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2021 - Breedband Helmond