fbpx

  • klant werft klant banner

 

Verdien een flinke korting op je abonnement!


Bestaande klanten van Breedband Helmond kunnen als geen ander vertellen hoe de diensten en service van de lokale provider zijn. We zien ook dat heel veel nieuwe klanten via bestaande klanten aangemeld worden. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. We vinden het geweldig dat Helmonders klaar staan voor de Helmondse provider, net zoals wij er willen zijn voor de Helmondse bevolking met onze diensten. Daarom willen we ook graag iets terug doen voor onze bestaande en trouwe klanten. Want voor elke nieuwe klant die zich dankzij jou aanmeldt bij ons geven wij je €39,- retour op je factuur! Dat is nog eens een extra loyaliteitskorting! En het mooiste is dat je meerdere nieuwe klanten mag aanmelden en dat kan leiden tot een maandelijks terugkerende korting.
Nog niet aangesloten, maar wel al aangemeld bij ons? Ook dan kun je nieuwe klanten aandragen! Een mooie win-win-win situatie!

 

Hoe werkt dat dan?

- Nieuwe klant gaat naar www.breedbandhelmond.nl/aanmelden
- Nieuwe klant kiest het gewenste pakket uit
- Vult bij “Waar ken je Breedband Helmond van” jouw postcode en huisnummer in. Benadruk dit want anders kunnen wij niet zien dat de aanmelding via jou komt
- Klaar! De korting wordt verrekend na betaling van de eerste factuur van de nieuwe klant.

 

Actievoorwaarden

• Postcode en huisnummer van de bestaande klant dient ingevuld te worden tijdens de bestelling bij “Waar ken je Breedband Helmond van?” door de nieuwe klant. Dit kan niet met terugwerkende kracht gebeuren.
• De korting wordt verrekend na betaling van de eerste factuur van de nieuwe klant
• Maximaal 1 vergoeding per factuur
• Alleen nieuwe aanmeldingen vanaf 24 november 2020 komen in aanmerking voor de actie.
• Actie loopt tot en met 1 juni 2021

Breedband Helmond B.V.
Schootense Dreef 26
5708 HZ Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2021 - Breedband Helmond