lokale ondernemers

Aanbiedingen van lokale ondernemers

Als lokale onderneming zijn wij betrokken bij Helmond, zowel de inwoners als de bedrijven die er actief zijn. Zakelijke klanten, veelal ZZP'ers, die in het verzorgingsgebied van Breedband Helmond wonen bieden wij de mogelijkheid om op onze website speciale acties te plaatsen voor onze klanten.

Daarmee steunen wij de lokale ondernemers en kunnen onze klanten gebruik maken van leuke acties!

Wilt u ook graag hier uw actie geplaatst zien en bent u klant van Breedband Helmond? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0492 - 780 783, kies voor optie 3.

 

Beauty Center Perfect

Wilt u kennismaken met een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling bij Beauty Centre Perfect, dan is dit uw kans.

Voor alle nieuwe klanten eenmalig 7,50 euro korting op een gezichtsbehandeling van minimaal 50,00 euro. (nieuwe klant zijn: klanten die nog nooit of sinds 2 jaar geen klant zijn van Beauty Centre Perfect)

Kijk op www.beautycentreperfect.nl voor een compleet aanbod aan behandelingen.

Voor alle klanten, die al in mijn praktijk komen, eenmalig een gratis voetmassage twv 9,00 euro bij een gezichtsbehandeling van minimaal 50,00 euro.

 

Viva Computers

Speciaal voor Breedband Helmond klanten een check van hun computer en/of laptop ter waarde van €40 nu voor €20. Hierbij word Uw computer en/of laptop helemaal nagekeken zowel de software als ook van binnen!

 

Kado to Go

Voor Breedband Helmond klanten 10% korting op een Gauswheel!!

kadotogo 

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond