fbpx

Helmond logo

Breedband Helmond. Mijn provider.

is het je al opgevallen dat Breedband Helmond geen klanten, maar leden heeft? De slogan "Breedband Helmond. Mijn provider." is niet zomaar gekozen, maar komt voort uit de binding die wij met onze leden hebben. Door de grote mate van tevredenheid hebben onze leden Breedband Helmond bestempeld als "mijn provider". 

Waarom onze leden dit gevoel heel sterk uitdragen leggen we hieronder uit.

 

Leden praten mee over diensten

Bij alles wat wij doen betrekken we onze leden en vragen om hun mening. Hoe kunnen wij anders zeker weten dat onze diensten aansluiten bij hun behoeften?

Of het nu via grootschalige enquetes is of via het ledenpanel, wij willen altijd weten wat er speelt bij onze leden. 

Een aantal van onze leden vertellen je graag over ons.

 

Ledentevredenheidsonderzoek

Jaarlijks voert Breedband Helmond een ledentevredenheidsonderzoek uit. De betrokkenheid van onze leden uit zich in het deelnemingspercentage: ruim 40%!

Dankzij de hoge deelname verzamelen wij zeer veel waardevolle adviezen om onze dienstverlening te verbeteren. En het mooiste: we doen er nog echt iets mee ook!

Bij Breedband Helmond telt jouw mening.

 

Loyaliteitsprogramma

Als enige provider belonen wij onze leden als ze langer bij ons blijven. Een veel gehoorde irritatie bij internet providers is dat ze alleen maar kortingen weggeven aan nieuwe leden. En natuurlijk krijg jij ook een forse korting als je overstapt naar ons, maar je wordt ook beloond als je langer lid blijft.

Vanaf 2,5 jaar lidmaatschap verdien je financiële kortingen of gratis modules.

Wat ons betreft een ideale win-win situatie: wij tevreden leden en jij een leuke korting op je abonnement.

Want waarom zouden wij onze tevreden leden niet belonen?

 

Helmond. Onze stad.

Breedband Helmond is, zoals onze naam het eigenlijk al zegt, een echt Helmonds bedrijf. We zijn ook heel erg betrokken bij Helmond als stad. Hieronder vind je een aantal voorbeelden hoe wij Helmondse verenigingen, stichtingen, bedrijven en bewoners ondersteunen.

Wij zijn constant op zoek naar mooie, nieuwe initiatieven in Helmond om te ondersteunen om zo onze maatschappelijke betrokkenheid van de stad waar we trots op zijn te vergroten.

 

Ondernemers

Kleine ondernemers die bij ons lid zijn bieden wij de kans om via onze website een leuke aanbieding te plaatsen voor onze leden. Een win-win situatie voor de Helmondse ondernemer en de rest van onze leden.

 

Sponsoring verenigingen

Een groot gedeelte van de inwoners van Helmond is lid bij één van de vele sportverenigingen. Graag willen wij deze verenigingen ondersteunen waar we dat kunnen.

Wij sponsoren op dit moment voetbalvereniging Rood-Wit '62, als ook de tennisverenigingen 't Lobke en het Trambaantje.

 

Maatschappelijke stage

Van januari tot april 2017 heeft Hikmet stage gelopen bij Breedband Helmond. Hikmet heeft nadat hij zijn ICT opleiding aan het ROC met goed gevolg heeft afgerond, altijd getracht in een werkomgeving terecht te komen. Vanwege zijn handicap is Hikmet fysiek beperkt waardoor hij een drempel ervaart in de toetreding tot de arbeidsmarkt. Om Hikmet te helpen reintegreren boden wij hem een werkstage aan.

Hikmet

Van januari tot juni heb ik stage gelopen bij Breedband Helmond! Vanaf de eerste dag was er een klik tussen mij en mijn inmiddels oud-collega’s. Ik ben mezelf echt heel snel een van hen gaan voelen, het voelde ook snel als een “thuis”. Het is een open en zeer toegankelijk bedrijf, het zijn stuk voor stuk mensen waarmee je goed kunt samenwerken.

Ze zijn erg behulpzaam, en een heel warm team! De passie voor hun vak spat er vanaf! Voor mij was het een prachtperiode waarin ik naar het zeggen van mijn oud-collega’s veel heb gedaan. Ik heb samen met mijn vrienden bij Breedband Helmond die afgelopen 3 maanden heel erg veel plezier gehad, en wat hebben we veel gelachen! Het was elke dag een feest op de werkvloer! De tijd bij Breedband Helmond kan mij in ieder geval niet meer worden afgenomen!

Hikmet

 

Helmond stagestad

Helmond Stagestad is een podium waar het bedrijfsleven én de studenten zich kunnen presenteren. Het richt zich ook op de onderwijs- en kennisinstellingen. Hun enorme kennis en kunde is inzetbaar voor tal van vragen waarmee bedrijven worstelen. Ook dit jaar worden weer Helmond Stagestad-oriëntatiedagen georganiseerd. Net als in de drie voorgaande edities nemen het Dr. Knippenberg College en het Carolus Borromeus College deel met hun leerlingen uit de derde klassen van het VMBO-T.

6 april 2017 Deze ochtend hebben wij voor de 2e keer, met het oog op de week van Helmond Stagestad, leerlingen mogen verwelkomen bij Breedband Helmond. Na de rondleiding in het “groene” datacenter konden de leerlingen interactief deelnemen aan diverse presentaties van verschillende afdelingen binnen e-Quest\Breedband Helmond. Hopelijk hebben zij hierdoor een beter beeld gekregen van wat er zoal gebeurt achter de schermen bij bedrijven zoals de onze. Wij hopen van harte dat deze talenten van de toekomst, mede door dit kijkje in de keuken, uiteindelijk de juiste keuzes kunnen maken voor hun toekomstige studierichting.

 

Thomashuis

Op 12 juni 2017 heeft Breedband Helmond met de bewoners en begeleiders van het Thomashuis te Helmond deelgenomen aan de ProkkelSterrenslag 2017. De ProkkelSterrenslag is dé landelijke start van de Prokkelweek. Elk team bestaat uit mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking. Het gaat om samen sportief bezig zijn en zo elkaars mogelijkheden leren kennen.

Zowel de bewoners, begeleiders en de aanwezige collega's van Breedband Helmond hebben zich geweldig vermaakt. Breedband Helmond bedankt het Thomashuis voor hun inzet en gezelligheid! Complimenten ook aan Suze en Cor die zich dagelijks met hart en ziel inzetten om zorg te dragen voor de bewoners van het Thomashuis te Helmond. Het was erg mooi om jullie passie voor het vak te mogen ervaren!

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond