fbpx

iets extra

Iets extra's

Bij Breedband Helmond doen we graag iets extra’s voor onze klanten, maar dit blijft niet alleen beperkt tot onze klanten. Dat is ook de voornaamste reden waarom we zo hoog scoren op klantvriendelijkheid (8,5) en service (8,4)!

Wij houden bijvoorbeeld ook rekening met het milieu. Zo hebben wij één van de twee datacenters die een SMK Milieu keurmerk hebben in Nederland. Ons datacenter wordt met buitenlucht gekoeld en daarmee besparen we ontzettend veel energie die anders nodig is om alle apparatuur koel te houden.

Maar niet alleen het datacenter is milieuvriendelijk, ook onze mediaboxen verbruiken zeer weinig stroom. De mediabox verbruikt maximaal 7 Watt wanneer deze volledig functioneert. Ter vergelijking: de Horizon box van Ziggo verbruikt op vol vermogen maar liefst 56Watt! De kosten hiervan kunnen oplopen tot €100,- per jaar!

 

Een aantal andere voorbeelden waar onze dienstverlening zich onderscheidt van de concurrentie:

 

Gratis uitgebreide installatie, geen “installatiegarantie”

Ander providers beloven je een “installatiegarantie” omdat het aansluiten zo makkelijk is. Wij komen liever bij jou thuis om alles voor je aan te sluiten en de overstap zorgeloos te maken. Niet alleen sluiten wij alles aan, maar we zorgen dat alles netjes weggewerkt wordt. Denk hierbij aan het trekken van kabels door bestaande leidingen of de kruipruimte.

 
Gratis monteur bij incidentele storing, geen €40 of meer!

Onze monteurs staan standaard tot je beschikking, alleen op deze manier kunnen we onze belofte “Altijd online” waar maken. We willen ervoor zorgen dat als er een incidentele storing is bij jou thuis dat je zo snel mogelijk weer verder kan. Bij onze concurrenten betaal je minstens €40,- voor een bezoek van een monteur!

 
Onderhoud terwijl je slaapt en niet overdag

Een stabiel netwerk moet nu eenmaal onderhouden worden. Wij werken in de nacht als je slaapt zodat je hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Bij ons zul je geen werkzaamheden krijgen die een week lang duren en ook nog eens overdag plaatsvinden!

 
Geen lange wachtrijen aan de telefoon

Wist je dat de gemiddelde wachttijd in 2016 bij onze klantenservice nog geen 5 seconden was? Door onze opzet van de klantenservice en servicedesk kunnen wij je altijd snel helpen en ben je meteen aan de beurt.

We kunnen natuurlijk nooit uitsluiten dat je een keer wat langer moet wachten, maar de gemiddelde wachttijd is ongeëvenaard!

 

Direct een antwoord

Doordat wij onze klantenservice heel plat hebben opgezet krijg je van ons altijd snel antwoord op al jouw vragen. Geen 14 afdelingen die je geen van allen kunnen helpen, maar 2 afdelingen die goed samenwerken om tot een optimale oplossing te komen. Onze bekwame medewerkers helpen je ook nog eens op een persoonlijke manier doordat ze niet gebonden zijn aan een standaard belscript!

 
Ondersteuning op afstand

Als extra service kunnen wij op afstand met je meekijken op jouw PC/laptop om zo instellingen aan te passen. Neem gerust contact op met onze servicedesk als je hulp nodig hebt. Wij helpen je graag!

 

Gratis vervanging van kapotte afstandsbediening

Als je al een tijdje gebruik maakt van de afstandsbediening van jouw mediabox dan kan het gebeuren dat na verloop van tijd de afstandsbediening een mindere werking gaat vertonen. Waarom zouden wij je dan laten betalen voor een nieuwe afstandsbediening? Bij ons krijg je altijd een gratis afstandsbediening zodat je zorgeloos gebruik kan maken van onze diensten.

 

Doordat wij net iets extra's doen voor onze klanten wordt onze klantvriendelijkheid met een 8,5 en service met een 8,4 beoordeeld!

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond