fbpx

gratis monteur 

Gratis installatie

We willen je ontzorgen en een overstap zo makkelijk mogelijk maken. Bij ons geen "installatiegarantie" omdat we ervan overuigd zijn "dat je het zelf wel kan aansluiten", maar je krijgt altijd een gratis installatiemonteur. Deze monteur sluit alle diensten netjes aan en zorgt ervoor dat kabels via bestaande leidingen of kruipruimtes netjes wordt getrokken. Dat is nou service!

Deze installatie bestaat uit de aansluiting op de begane grond, met een maximale afstand van 8 meter vanaf het modem /CPE van:

  • 1x TV 
  • 1x Computer
  • 1x Telefoon

*De combinatie is afhankelijk van het gekozen abonnement

De monteur zal voor de genoemde apparaten de benodigde bekabeling leggen en de bijbehorende apparatuur zoals een mediabox installeren. De diensten worden werkend opgeleverd.

Indien je naast deze installatie ook een apparaat op een andere verdieping aan wilt laten sluiten dan is dat geen probleem. De monteur kan dit voor je verzorgen. In dit geval zal hij/zij vooraf een indicatie van de installatiekosten verstrekken zodat je vooraf kunt beslissen of je deze aanvullende installatie zelf wilt uitvoeren, door de monteur wilt laten doen of door een ander.

Ook wanneer je nog niet over een glasvezelaansluiting beschikt wordt dit voor je geregeld. De in-huisinstallatie wordt altijd gecombineerd met de glasvezelaansluiting zodat je slechts 1 keer thuis hoeft te zijn. Het enige waar je voor hoeft te zorgen is een beschikbare aansluiting op het stroomnetwerk.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond