fbpx

Waarom Breedband Helmond?

Om deze vraag goed te kunnen beantwoorden leggen we eerst uit waarom we met Breedband Helmond zijn begonnen. Door de constante storingen en het niet nakomen van afspraken door de providers destijds, besloten wij om het zelf te gaan doen.

We wilden voor de inwoners van Helmond en daarmee ook onszelf een netwerk creëren wat altijd online is. Dat is niet iets wat je zomaar doet: het is een manier van werken die bij ons past. En dat is ons gelukt!

Breedband Helmond is trots op de samenwerking tussen de gemeente Helmond en e-Quest. die ervoor gaat zorgen dat elke inwoner van Helmond gebruik kan maken van de diensten van Breedband Helmond. 

Hieronder lees je meer over ons.

 

Onze leden staan centraal

Wij betrekken onze leden constant bij de keuzes die we maken in onze dienstverlening. Of dat nu gaat om nieuwe producten, pakketten of zenders: jij hebt er altijd inspraak in!

Doordat we onze bestaande leden constant betrekken bij wat wij doen weten we zeker dat we diensten aanbieden die onze leden willen hebben. Niet voor niets noemen onze leden Breedband Helmond "Mijn provider".

Jij bepaalt samen met ons onze diensten. Een aantal van onze leden stellen zich aan je voor en vertellen over hun ervaringen met Breedband Helmond.

Gratis installatiemonteur bij aanmelding

Wij ontzorgen jou bij de overstap zodat je probleemloos over kan naar Breedband Helmond. Wij willen er zeker van zijn dat jouw diensten perfect worden aangesloten en daarom sturen wij altijd een gratis installatiemonteur.

Ga er lekker voor zitten, pak een kopje koffie en laat onze monteur het werk doen. Dat noemen wij nou een installatiegarantie!

Gratis servicemonteur bij storingen

Het regelmatig uitvallen van diensten bij andere providers heeft ons ook doen beseffen hoe belangrijk het is dat jij altijd online bent. Jij betaalt voor een dienst en je wil daar ook altijd gebruik van kunnen maken. Daarom hebben wij een gratis monteur beschikbaar die ervoor zorgt dat jij zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van onze diensten bij een incidentele storing. We zijn tenslotte een lokaal bedrijf en kunnen jou snel van dienst zijn.

Geen belscripts, geen maximale beltijd, geen zorgen

Korte lijnen en direct antwoord, zo is onze klantenservice opgezet. Je zult bij ons niet in een eindeloze wachtrij komen om vervolgens doorgeschakeld te worden. Wij beantwoorden jouw vraag direct! En weet je wat het mooiste is? Bij ons krijg je een medewerker aan de lijn die geen belscript volgt of een maximale beltijd heeft. Wij nemen onze tijd om jou goed te helpen.

Wist je dat de gemiddelde wachttijd in 2016 bij onze klantenservice nog geen 5 seconden was? Door de opzet van onze klantenservice en servicedesk kunnen wij jou altijd snel helpen en ben je meteen aan de beurt. We kunnen natuurlijk nooit uitsluiten dat je een keer wat langer moet wachten, maar de gemiddelde wachttijd is ongeëvenaard!

Loyaliteitsprogramma

Als Breedband Helmond zijn we er trots op dat we zoveel loyale leden hebben. Daarom willen wij als enige provider bestaande leden belonen voor hun lidmaatschap. Des te langer je lid bent bij ons, des te meer korting je krijgt.

Onderhoud doen wij wanneer jij slaapt

Het goed netwerk vraagt onderhoud om ervoor te zorgen dat jij altijd online kunt zijn, dat is onze eerste prioriteit. Wij werken, in tegenstelling tot onze concurrenten, altijd ’s nachts zodat je er geen tot weinig hinder van ondervindt. Als jij slaapt werken wij door om jou de optimale ervaring met onze diensten te geven.

    

Duurzaam ondernemen

Ons datacenter heeft (als één van de weinige) een SMK milieu keurmerk. We koelen niet alleen in de winter, maar ook in de zomer met buitenlucht. Hierdoor besparen we enorm veel energie terwijl het datacenter goed gekoeld wordt en alle apparatuur naar behoren kan blijven functioneren.

Maar niet alleen het datacenter is milieuvriendelijk, ook onze mediaboxen verbruiken zeer weinig stroom. De mediabox verbruikt maximaal 7 Watt wanneer deze volledig functioneert. 

Ondersteuning op afstand

Als extra service kunnen wij op afstand met je meekijken op jouw computer om zo instellingen aan te passen. Neem gerust contact op met onze servicedesk als je hulp nodig hebt! Wij helpen je graag!

Gratis vervanging van kapotte afstandsbediening

Als je al een tijdje gebruik maakt van de afstandsbediening van jouw mediabox dan kan het gebeuren dat na verloop van tijd de afstandsbediening een mindere werking gaat vertonen. Waarom zouden wij je dan laten betalen voor een nieuwe afstandsbediening? Bij ons krijg je een gratis afstandsbediening zodat je zorgeloos gebruik kan maken van onze diensten.

 

 

Wie is Breedband Helmond?

Breedband Helmond is een dochteronderneming van e-Quest. e-Quest in Helmond is een innovatieve en dynamische ICT-dienstverlener opgericht in 2000.

e-Quest gaat in samenwerking met de gemeente Helmond binnen 3 jaar heel Helmond van glasvezel voorzien, zowel de huisaansluitingen als de openbare ruimte. Daarvoor is een aparte BV opgericht: Glasvezel Helmond BV.

 

Ja ik wil glasvezel

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond