fbpx

Wat sluit de monteur aan bij de installatie in huis?

We willen u ontzorgen en een overstap zo makkelijk mogelijk maken. Bij ons geen "installatiegarantie" omdat we ervan overuigd zijn "dat u het zelf wel kan aansluiten", maar u krijgt altijd een gratis installatiemonteur.

Deze monteur sluit alle diensten netjes aan en zorgt ervoor dat kabels via bestaande leidingen of kruipruimtes netjes wordt getrokken. Dat is nou service!

Deze installatie bestaat uit de aansluiting op de begane grond, met een maximale afstand van 8 meter vanaf het modem /CPE van:

(De combinatie is afhankelijk van het gekozen abonnement)

- 1 TV

- 1 Computer

- 1 Telefoon

 

De monteur zal voor de genoemde apparaten de benodigde bekabeling leggen en de bijbehorende apparatuur zoals een mediabox installeren. De diensten worden werkend aan u opgeleverd.

Indien u naast deze installatie ook een apparaat op een andere verdieping aan wilt laten sluiten dan is dat geen probleem. De monteur kan dit voor u verzorgen. In dit geval zal hij/zij vooraf een indicatie van de installatiekosten verstrekken zodat u vooraf kunt beslissen of u deze aanvullende installatie zelf wilt uitvoeren, door de monteur wilt laten doen of door een ander.

Ook wanneer u nog niet over een glasvezelaansluiting beschikt wordt dit voor u geregeld.

De in-huisinstallatie wordt altijd gecombineerd met de glasvezelaansluiting zodat u slechts 1 keer thuis hoeft te zijn. Het enige waar u voor hoeft te zorgen is een beschikbare aansluiting op het stroomnetwerk.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2021 - Breedband Helmond