fbpx

Eerste bewoners Dierdonk aangesloten

07-07-2020

bewonersdierdonk aangesloten

Philippe en Monique van Esch zijn de eerste bewoners uit de Helmondse wijk Dierdonk die aangesloten zijn op de diensten van Breedband Helmond. Wij van Breedband Helmond gingen persoonlijk bij hen langs om te vragen hoe zij de overstap hebben ervaren.

Philippe vertelt dat hij erg tevreden is over het gehele traject van aanmelding tot de daadwerkelijke aansluiting. Er is sprake van volledige ontzorging. Breedband Helmond zorgt voor de opzegging bij de oude provider en de monteur van Breedband Helmond sluit alles netjes aan. Philippe geeft aan bewust gekozen te hebben voor Breedband Helmond. “Waarom zou je het verder weg zoeken als er een mooi bedrijf in Helmond gevestigd is”. De lokale aanwezigheid en de persoonlijke dienstverlening sprak ze erg aan.

Vaak merkten Philippe en Monique dat in de avond de internetverbinding trager werd. Daar is nu met glasvezel geen sprake meer van. Glasvezel geeft zekerheid en is razendsnel. Vooral tijdens de lockdown hebben zij ervaren hoe belangrijk het is om een goede en stabiele internetverbinding te hebben om vanuit huis te kunnen werken. Ook over de beeldkwaliteit zijn ze erg te spreken. “We raden iedereen aan over te stappen naar Breedband Helmond!”

Wij bedanken Philippe en Monique voor het vertrouwen in Breedband Helmond.

Mocht je ook interesse hebben in een overstap naar Breedband Helmond, neem dan contact opnemen met onze klantenservice. Je kunt bellen (0492-780 783) of mailen naar . Wij denken graag met je mee.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 200 000
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2021 - Breedband Helmond