fbpx

Prijsaanpassing 2019

12-06-2019

Breedband Helmond is trots om al bijna 7 jaar lang internet, TV en telefonie diensten te mogen leveren in Helmond. Trots zijn we tevens op het feit dat we tot op heden prijsaanpassingen hebben kunnen voorkomen in onze oude en bestaande pakketten. Echter is Breedband Helmond voor het eerst in 7 jaar tijd nu ook genoodzaakt een tariefsaanpassing door te voeren. Graag nemen wij u mee in onze beweegredenen.

De inkoopprijzen van diverse componenten zijn drastisch gestegen de afgelopen jaren. Neem bijvoorbeeld de stijging van de content rechten aan televisiezenders. Jarenlang hebben wij deze kosten gedragen als Breedband Helmond, echter is dat helaas niet meer mogelijk. Veel consumenten hebben de behoefte om “a la carte” zenders af te nemen: alleen betalen voor de zenders die u kijkt. Echter is de praktijk dat de kosten voor de consument daardoor nog hoger zijn, doordat een kleine groep de volledige lasten draagt.

Daarnaast zien we dat het gebruik van de vaste telefoon daalt door de mobiele telefoon waar vaak onbeperkt bellen inbegrepen is. Dit heeft tot gevolg dat de telefoniedienst niet meer gratis is, maar een optie wordt van €2,00 per maand. De telefonietarieven worden hierdoor ook aangepast. U kunt er natuurlijk voor kiezen om telefonie te laten vervallen.

Tevens blijven wij investeren in onze dienstverlening om uw verwachting te overtreffen. Onze klantvriendelijkheid wordt jaarlijks goed beoordeeld en we willen ervoor zorgen dat we u nu en in de toekomst snel en vakkundig kunnen helpen.

Ondanks dat Breedband Helmond de prijzen niet jaarlijks aanpast, zoals onze concurrenten, betreuren wij dit besluit natuurlijk. Echter hebben wij hierin geen keus door bovengenoemde redenen en hopen we dat u begrip heeft voor dit besluit.

Vanwege deze prijsverhoging bent u tot 1 augustus 2019 contractvrij. Tot 1 augustus 2019 kunt u kosteloos het abonnement opzeggen, ook al zit u nog in een jaarcontract. 

Al onze klanten waar bovenstaande van toepassing is krijgen een persoonlijke mail in verband met deze wijziging.

 

Pakket Oude prijs Nieuwe prijs
Voordeel pakket € 47,50 € 49,50
Populair pakket € 62,50 € 62,50
All-in pakket € 79,00 € 79,00
Telefonie lijn Gratis € 2,00
Telefonie tarieven Bellen naar vast € 0,09  Bellen naar vast € 0,11
  Bellen naar mobiel € 0,09 Bellen naar mobiel € 0,11
  Starttarief €0,10 Starttarief €0,11

 

 

Heeft u nog een oud pakket? Klik dan hier voor een overzicht.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2020 - Breedband Helmond