Leden werven leden actie

Breedband Helmond biedt haar leden de kans om flinke kortingen op het abonnement te verdienen. Wat u daarvoor moet doen? Een hele goede vraag!

Als klant van Breedband Helmond kunt u als geen ander beschrijven hoe de diensten van Breedband Helmond werken. U werkt er tenslotte dagelijks mee! Maak uw familie, vrienden en kennissen lekker enthousiast en zorg dat ze overstappen naar Breedband Helmond! Wij willen u daar uiteraard voor belonen!

Want voor elke bewoner van de wijken Rijpelberg, Brouwhuis, Stiphout, Helmond Noord en/of de Warande die dankzij u klant wordt krijgt u maar liefst €10,00 korting per klant die u aanbrengt! Zo kunt u al snel een flinke korting verdienen op uw lopende abonnement. Een perfecte win-win situatie voor u en Breedband Helmond: Wij mogen meer leden op ons netwerk verwelkomen en u kunt een flinke korting tegemoet zien op uw abonnement.

  

Hoe werkt dat dan?

Bij de aanmelding wordt de vraag gesteld "Hoe bent u in aanraking gekomen met Breedband Helmond?". Hier vult het nieuwe lid, eventueel samen met u, de postcode en huisnummer in van uzelf. Daaraan zien wij dat het nieuwe lid door u lid is geworden! Op het moment dat de eerste factuur betaald wordt geven wij €10,00 korting op uw eerstvolgende factuur!

Natuurlijk kunt u meerdere malen deze korting verdienen indien u meer leden aanlevert. Deze kortingen zullen in de daaropvolgende maanden verrekend worden. Zo kunt u heel snel heel veel kortingen verdienen!

Win-win-win voor iedereen!

 

Actievoorwaarden:

* Korting wordt verrekend na betaling van de eerste factuur van het nieuwe lid

* Per factuur vindt er maximaal 1 verrekening plaats van de korting

* Alleen als uw postcode en huisnummer vermeld zijn bij de aanmelding komt u in aanmerking voor de korting

* Korting is niet inwisselbaar in contanten

* Niet mogelijk in combinatie met verenigingsactie

* Breedband Helmond behoudt zich het recht voor de actie te allen tijden en zonder opgaaf van reden de actie stop te zetten of de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen.

* Voor vragen/opmerkingen kun je contact opnemen met de klantenservice via 0492 - 780 783, kies voor optie 3.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond