fbpx

Gratis upgrade voor het All-in pakket

03-01-2019

Untitled design 24

In december zijn de All-in pakketten, die standaard werden aangeboden met 500 Mbit internet, omgezet naar een internetsnelheid van 1.000 Mbit! Als bestaand lid krijg je van ons een gratis upgrade naar 1.000Mbit als je gebruik maakt van het All-in pakket. Dit betekent dat je nu twee keer zo snel bestanden kan up- en downloaden! Wil jij ook gebruik maken van 1.000 Mbit internet? Stap dan nu over naar het All-in pakket!

Update Helmond Noord en Warande

02-01-2019

 Winkelcentrum de Bus

Na een periode van ruim drie maanden is er een einde gekomen aan de vraagbundelingsperiode. We heten onze nieuwe leden uit Helmond-Noord en Warande dan ook van harte welkom bij Breedband Helmond.

De vorderingen met betrekking tot de verdere aanleg van het glasvezelnetwerk liggen in handen van Glasvezel Helmond. Het blijft de verwachting dat de graafwerkzaamheden in april van start kunnen gaan.

In welke wijk wordt gestart is nog niet bekend gemaakt. Zodra wij meer weten over de planning van Glasvezel Helmond zullen wij iedereen informeren. 

Nieuwe mediabox beschikbaar

01-01-2019

Arris

Breedband Helmond stelt voor al haar leden een nieuwe mediabox beschikbaar. Sommige leden maken er al een tijdje gebruik van en hun ervaring is heel erg goed gebleken. Deze nieuwe mediabox is sneller dan zijn voorganger. 

Wie nog beschikt over de vierkante mediabox, de Entone Kamai 510, kan deze omruilen tegen de Arris VIP 4302. Zie de sticker aan de onderzijde van de mediabox voor het type. Om optimaal gebruik te kunnen maken van BBH TV is het aan te raden om de mediabox om te ruilen.

Dit kan maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 19:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur, op de Schootensedreef 26 in Helmond. Bij het inleveren van de oude Entone mediabox, adapter en afstandsbediening ontvang je kosteloos een nieuwe mediabox van ons. 

Ziggo Sport Totaal Freeview weekend

Ziggo Super Sport Weekend

Van 13 tot en met 17 september is Ziggo Sport Totaal beschikbaar voor alle leden van Breedband Helmond. Tijdens dit weekend kijkt u onder andere naar:

- Davis Cup Canada - Nederland

- KLM Open

- Grand Prix Singapore

- Premier League: o.a. Tottenham Hotspur - Liverpool

- La Liga: o.a. Real Sociedad - Barcelona | Athletic Bilbao - Real Madrid

- Serie A: o.a. Napoli - Fiorentina

- WK Volleybal: 4 wedstrijden Nederland tegen Frankrijk, Brazilië, Egypte en China

- Formule 1 Café (vrijdag), Rondo (zondag) en Peptalk (maandag)

DVB-C beschikbaar

Waar diverse providers afscheid nemen van het analoge signaal vanwege bandbreedte beperkingen zien wij juist mogelijkheden om in deze dienst te investeren.  

Na een succesvolle pilot fase stellen wij DVB-C beschikbaar voor al onze leden. DVB-C werkt op dezelfde manier als analoog via de COAX kabel, maar biedt wel een veel betere (digitale) beeldkwaliteit.  

Het is echter wel noodzakelijk dat uw televisietoestel DVB-C ondersteunt. Voor het gebruik van DBV-C heeft u bij Breedband Helmond geen CI+ module nodig.  

Met DVB-C bieden wij dezelfde 32 zenders als met het analoge televisie aanbod.

Klik hier voor de handleiding om de DVB-C zenders te installeren.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond