fbpx

nieuwe zenders breedbandhelmond

Nieuwe zenders

We hebben goed gekeken en geluisterd naar jullie wensen met betrekking tot nieuwe zenders en daarnaar gehandeld. Daarom introduceren we een groot aantal nieuwe zenders waarvan maar liefst 9 in 4K kwaliteit!
Hieronder vind je een volledig overzicht van de nieuwe zenders met een korte beschrijving. Het is ons streven om alle zenders op 1 september te lanceren.


Gebruik maken van 4K

Meer informatie over de voorinschrijving voor de 4K mediabox vind je hier.
 

Xite 4K

Xite 4K

Xite 4K

Met Xite kijk je 24 uur per dag, de populairste en nieuwste videoclips.

Kanaalnummer: 22, Xite 4K op kanaal 200

Stingray Festival 4K

Stingray Festival 4K

Stingray Festival 4K

Op Stingray Festiva 4K kijk je naar grootschalige stadionconcerten van publiekstrekkers, kleurrijke circusshows, onmisbare theaterproducties, spectaculaire dj-sets, prachtige ballet- en opera-uitvoeringen, en veel meer.

Kanaalnummer: 202

Stingray Naturescape 4K

Stingray Naturescape 4K

Stingray Naturescape 4K

Stingray Naturescape 4K zendt voornamelijk een rotatie uit van verschillende natuurlandschapvideo's met bijbehorende audio uit de natuurscène afgebeeld met soms non-verbale muziek toegevoegd om een ​​"rustgevende" sfeer te creëren.

Kanaalnummer: 203

Stingray Now 4K

Stingray Now 4K

Stingray Now 4K

Stingray Now 4K zendt muziekvideo's uit in 4K-resolutie uit verschillende genres, waaronder pop, dans, hiphop, indie, Latin pop, rock voor volwassenen, alternatief en meer.

Kanaalnummer: 204

Nasa 4K

Nasa 4K

Nasa 4K

Op NASA kijk je live mee naar lanceringen van spaceshuttles, satellieten of reparaties aan het ISS. Het kanaal zendt 24 uur per dag uit met naast de genoemde lanceringen ook vaak spectaculaire live-beelden vanuit het International Space Station met bijvoorbeeld het uitzicht op de aarde.

Kanaalnummer: 205

Fashion One 4K

Fashion One 4K

Fashion One 4K

Fashion 4K is een 24-uurs satelliettelevisiekanaal in New York City, uitgezonden in Europa, dat opereert onder het televisienetwerk Fashion One.

Kanaalnummer: 206

Insight 4K

Insight 4K

Insight 4K

Op Insight TV kun je gaan kijken naar lifestyle series, avonturenprogramma’s en actiesporten. Insight TV produceert deze programma’s zelf in de hoogste Ultra-HD kwaliteit.

Kanaalnummer: 48

MyZen 4K

MyZen 4K

MyZen 4K

Met MyZen TV heb je de hele dag toegang tot de programma's My Zen People, Fresh Yoga en Yoga Sutra. Kom na een lange dag helemaal tot rust.

Kanaalnummer: 207

Museum 4K

Museum 4K

Museum 4K

Geniet met de video's van Museum TV van de mooiste musea's en actuele tentoonstellingen!

Kanaalnummer: 50

Stingray Lite

Stingray Lite

Stingray Lite

Stingray Lite TV brengt je 24/7 non-stop popmuziek uit de jaren ’90, ’00 en die van nu. En dat Non Stop! Je hebt geen last van reclames, waardoor je 24 uur per dag, 7 dagen in de week alleen maar muziek hoort en ziet. Daarmee is Stingray Lite TV dé muziekzender voor de hele familie!

Kanaalnummer: 117

TV 538

TV 538

TV 538

Op TV 538 kijk je live mee met De 538 Ochtendshow met Frank Dane en De Coen en Sander Show! Geniet op TV 538 de hele dag van de hits van vandaag en morgen.

Kanaalnummer: 119

Shorts TV

Shorts TV

Shorts TV

ShortTV staat volledig in het teken van korte films, van half uur of een uur. In genres van komedie tot musicals, en van thrillers tot animatie.

Kanaalnummer: 43

Euronews

Euronews

Euronews

De grootste Europese nieuwszender, met elk halfuur een bulletin over het wereldnieuws vanuit een Europees perspectief.

Kanaalnummer: 77

TRT Türk

TRT Türk

TRT Türk

De internationale tv-zender van de Turkse openbare omroep TRT met (Turkse) films, fictie, sport, muziek, cultuur en culinaire programma's.

Kanaalnummer: 66

2M

2M

2M

Het Marokkaanse kanaal 2M is een commerciële televisiezender die niet alleen populair is in Marokko, maar in de gehele Arabische wereld en in de Franstalige landen in Afrika. In de programmering op 2M vind je een gevarieerd aanbod van nieuws, liveshows, sport, speelfilms, series en ander entertainment.

 Kanaalnummer: 6

BBC Entertainment

BBC Entertainment

BBC Entertainment

Op BBC Entertainment zie je de grappigste comedy's en meeslepende drama- en reality series uit de UK.

Kanaalnummer: 51

BBC World News

BBC World News

BBC World News

BBC World News zendt 24 uur per dag nieuws en de belangrijkste actualiteiten uit van over de hele wereld.BBC World News behoort tot de grote nieuwskanalen van de wereld.

Kanaalnummer: 52

Antena 3

Antena 3

Antena 3

Antena 3 is een Spaanse zender met hoogwaardige kwaliteitsprogramma's, dramaseries, sitcoms, reality, spelprogramma's, sport en nieuws. Antena 3 is in Spanje een populaire zender die tot de top drie van meest bekeken zenders hoort.

Kanaalnummer: 65

Secret Circle

Secret Circle

Secret Circle

Secret Circle is een zender die zich door zijn stijlvolle programmering wil onderscheiden van de gemiddelde erotiekzender. De zender is niet alleen voor mannen interessant, je kunt er gerust samen met je partner naar kijken tijdens een romantische avond.

Kanaalnummer: 154

 

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2020 - Breedband Helmond