fbpx

Afbeelding1

Vraagbundeling

De gemeente Helmond gaat er samen met e-Quest voor zorgen dat heel Helmond wordt voorzien van glasvezel. Uiterlijk 2021 moeten alle woningen aangesloten zijn op het netwerk van Glasvezel Helmond B.V..

Breedband Helmond heeft (als onderdeel van e-Quest) het glasvezelnetwerk in de wijken Rijpelberg, Brouwhuis en Stiphout gerealiseerd.

Wist je trouwens dat meer dan 50% van de bewoners van Stiphout heeft gekozen voor glasvezel en de diensten van Breedband Helmond? Daar zijn we als Helmonds bedrijf natuurlijk heel erg trots op! Gelukkig houdt het daar niet op en kunnen nu ook andere wijken gebruik gaan maken van de diensten van Breedband Helmond.

 

Bewoners van 't Hout kunnen zich aanmelden!

De bewoners van 't Hout hebben nu de mogelijkheid zich kosteloos in te schrijven voor de diensten van Breedband Helmond over glasvezel.  Aanmelden kan tot en met 12 december 2019! 

Indien je pas later de keus maakt voor een abonnement over glasvezel dan betaal je éénmalig minimaal €198,00 voor de aanleg van de glasvezel naar je woning toe. 

Na 14 december wordt geïnventariseerd wie zich aangemeld heeft voor een dienst en op basis van alle aanmeldingen gaat de aannemer van Glasvezel Helmond aan de slag. Zorg er voor dat jij ook aangesloten wordt door een abonnement af te nemen bij Breedband Helmond en voorkom dat je later met hoge kosten te maken krijgt.

Glasvezel Helmond heeft aangekondigt dat er een minimaal percentage van 25% behaald dient te worden om het project door te laten gaan.

 

Planning aansluiting

Op dit moment hebben wij geen concrete planning voor 't Hout beschikbaar. Het is de verwachting dat alle bewoners die zich voor 12 december 2019 hebben aangemeld aangesloten gaan worden in de loop van 2020. Zodra wij hier meer informatie over hebben zullen we iedereen informeren.

 

Helmond Noord en Warande

Het is de verwachting dat wij vanaf september de eerste bewoners kunnen aansluiten op de diensten van Breedband Helmond, hierin zijn wij afhankelijk van Glasvezel Helmond. Wij zullen je tijdig informeren over de voortgang van het project en de datum waarop je aangesloten gaat worden op de diensten van Breedband Helmond. Het mooiste is dat je daar zelf (zo goed als) niets voor hoeft te doen. Wij verzorgen namelijk een uitgebreide basis installatie zodat je televisie, internet en telefonie werken voordat wij gaan.

De schouwingen door Glasvezel Helmond gaan in mei beginnen. Tijdens de schouwing bepaalt u samen met Glasvezel Helmond waar de glasvezel bij u gaat binnenkomen. 

Helmond Noord vanaf 20 mei start schouwingen

Warande vanaf 10 mei start schouwingen

 

Dierdonk

Meer informatie over Dierdonk volgt snel.

 

Andere wijken

Glasvezel Helmond stelt geen planning beschikbaar voor andere wijken. Ook wij zijn niet op de hoogte van de volgorde van de wijken en wanneer deze aangesloten zullen worden.

Wij adviseren om je gegevens achter te laten zodat we direct contact met je kunnen opnemen als jouw wijk aan de beurt is.

Klik hier om naar de infopagina te gaan en je gegevens achter te laten. 

 

Ja ik wil glasvezel

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2019 - Breedband Helmond