gratis aanleg

Gratis aanleg

De aanleg van een glasvezelnetwerk is een enorme onderneming en een gigantische investering. Breedband Helmond heeft als lokaal Helmond bedrijf, met ruim 10 jaar ervaring op glasvezelgebied, het op zich genomen om Helmond te voorzien van hoogwaardige glasvezeldiensten. Helmond verdient een betere en stabielere provider!

 

Nog geen glasvezel in huis? Geen probleem!

Om het voor iedereen mogelijk te maken gebruik te maken van onze hoogwaardige glasvezeldiensten sluiten wij woningen binnen ons verzorgingsgebied gratis aan! Als je nog geen glasvezel in huis hebt dan zorgen wij ervoor dat de kabel, die al voor je huis ligt, gratis naar binnen wordt getrokken. Dat is service van Breedband Helmond!

Middels een tuinboring brengen we de glasvezelkabel naar je meterkast, we gebruiken hiervoor doorgaans bestaande leidingen. Hierdoor blijft je tuin ongemoeid en heb je geen overlast van de aansluiting.

 

Woon je niet in Brouwhuis of Rijpelberg?

Breedband Helmond doet er alles aan om ook andere wijken binnen Helmond zo snel mogelijk te voorzien van glasvezel. Om inzichtelijk te hebben in welke wijken de meeste interesse bestaat voor onze diensten kunt u hier uw interesse kenbaar maken. Wij doen er alles aan om heel Helmond te voorzien van onze glasvezeldiensten.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond