altijd online

Altijd online

Voor ons is "Altijd online" niet zomaar een kreet, het is een manier van werken die al 10 jaar de basis vormt van Breedband Helmond. Wij begrijpen hoe belangrijk het voor jou is om altijd gebruik te kunnen maken van de diensten waar je voor betaald. Het is onze missie om ervoor te zorgen dat jou diensten altijd online zijn!

 

Eigen netwerk

Het glasvezel netwerk van Breedband Helmond is volledig in eigen bezit, hierdoor zijn wij nooit afhankelijk van derde partijen. Daarmee kunnen we onze belofte "Altijd online" ook kracht bijzetten. Hiermee zijn wij één van de weinige partijen in Nederland die niet op het netwerk van Reggefiber/KPN zitten. Wij leggen het glasvezel liever zelf aan omdat we weten hoe het moet, we hebben tenslotte al ruim 10 jaar ervaring op het gebied van glasvezel!

 

Altijd een back-up plan

Om ervoor te zorgen dat het netwerk altijd online is hebben wij de meest uitgebreide maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat als het ene onderdeel incidenteel niet naar behoren functioneert de back-up het direct overneemt zodat je er niets van merkt. Sterker nog: in sommige gevallen hebben we zelfs nog een derde optie! Dat is een manier van werken die bij ons past.

Niet alleen de kritische consument rekent dagelijks op onze diensten, maar ook ziekenhuizen en de overheid vertrouwen op ons betrouwbare netwerk. Zij kunnen het zich niet veroorloven om offline te zijn! Deze manier van werken hebben wij ook in onze particuliere dienstverlening doorgetrokken.

 

Gratis service monteur

En om het laatste stukje af te vangen hebben we voor jou altijd een gratis service monteur beschikbaar die een incidentele storing binnenshuis op kan lossen. Zo weet je zeker dat je zo snel mogelijk weer verder kan. We zijn tenslotte een lokaal Helmonds bedrijf en willen er zijn voor de inwoners van Helmond.

Kom tot rust met de betrouwbare diensten van Breedband Helmond.

Breedband Helmond B.V.
Postbus 580
5700 AN Helmond
T: 0492 780 783
klantenservice@breedbandhelmond.nl

© Copyright 2018 - Breedband Helmond